Masz do nas pytanie zadzwoń 502366494 (Pn-Pt 7:00-15:00) lub napisz sklep@salonnarzedzi.pl     DOSTAWA GRATIS od 399 zł.

    ELEKTRODA DO ŻELIWA CASTWELD NI FE 2.5*350MM SZTUKA
    • ELEKTRODA DO ŻELIWA CASTWELD NI FE 2.5*350MM SZTUKA

    ELEKTRODA DO ŻELIWA CASTWELD NI FE 2.5*350MM SZTUKA

    ELE EŻM 2.5C 5907808864399 HMZEL11500025212
    5,45 zł  za SZT Brutto
    Brutto
    ELEKTRODA DO ŻELIWA CASTWELD NI FE 2.5*350MM SZTUKA

    ELEKTRODA DO ŻELIWA CASTWELD NI FE 2.5*350MM SZTUKA

    5,45 zł  za SZT Brutto
    Brutto
    Ilość

    Towar w naszym magazynie --> Dostępna ilość: 79 SZT


    Dane techniczne:

    Wytrzymałość Rm [N/mm2]: 450
    Twardość: 160-190 HB
    Typ elektrody (otuliny): zasadowo-grafitowa
    Suszenie: 180°C / 1 h



    Uniwersalna elektroda z rdzeniem bimetal Ni-Fe przeznaczona do spawania każdego typu żeliwa na zimno (sferoidalnego, szarego, ciągliwego) i do łączenia żeliwa ze stalą.
    Do spawania żeliwa o najwyższej wytrzymałości.
    Bardzo dobry do wykonania pierwszych warstw w połączeniach z żeliwem.
    Wyśmienite parametry spawalnicze, nie przegrzewa się podczas spawania.
    Bardzo mały rozprysk, łatwo odchodzący żużel, napoina o drobnej łusce.
    Stopiwo o wysokim poziomie wytrzymałości, odporne na pękanie.
    Spoina w pełni skrawalna.
    Można nią spawać AC Uo < 50V jak również DC (+) i (-).

    ZASTOSOWANIE:
    Korpusy maszyn i silników
    Regeneracja i spawanie zaworów
    Spawanie żeliwa ze stalą


    **

    Zdjęcie poglądowe.



    Mimo dołożenia wszelkich starań nie gwarantujemy, że opublikowane dane techniczne oraz zdjęcia nie zawierają błędów lub uchybień, które nie mogą być podstawą do roszczeń. Informacje o produkcie zostały dodane na podstawie informacji od producenta i mogą ulec zmianie. Aktualne dane techniczne można sprawdzić na oficjalnej stronie producenta.

    ELE EŻM 2.5C
    Oceń ten produkt jako pierwszy.

    Boxed:

    Sticky Add To Cart

    Font:

    Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Akceptuj Więcej informacji Odrzuć